Agresyvią moterį policininkai nesėkmingai tramdė elektros šoku

Druskininkų policijos pareigūnai nesėkmingai elektros šoku tramdė agresyvią ir kirviu ginkluotą moterį. Per incidentą nukentėjo vienas pareigūnas.

Agresyvią moterį policininkai nesėkmingai tramdė elektros šoku.<br>M.Vidzbelio asociatyvi nuotr.
Agresyvią moterį policininkai nesėkmingai tramdė elektros šoku.<br>M.Vidzbelio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2016, 9:57 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 1:29 AM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, penktadienį apie 15 val. 15 min. gautas pranešimas, kad Druskininkų savivaldybėje, Leipalingio seniūnijoje L.P. smurtauja prieš savo motiną A.B. (gimusi 1938 m.).

Į įvykio vietą išvyko Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Druskininkų policijos komisariato Viešosios policijos Patrulių būrio patruliai M.K. ir A.V.

Aiškinantis minėto įvykio aplinkybes nustatyta, kad smurto artimoje aplinkoje nebuvo, tačiau namo viduje, virtuvėje buvo agresyviai nusiteikusi senolės duktė L.P., kuri rankoje laikė kirvį.

Patruliams paprašius L.P. nusiraminti bei padėti kirvį, ši į perspėjimus nereagavo, pasipriešino policijos pareigūnams, todėl buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“.  Per storus L.P. drabužius nesuveikus elektros šokui, moteris kirviu sudavė vyr. patruliui A.V. per dešinę ranką bei sužalojo nykštį ir vidurinį pirštą.

Policijos departamentas informuoja, kad panaudojus kovinių imtynių veiksmus moteris sulaikyta ir uždaryta į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Pareigūnas dėl patirtų sužalojimų, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.