Norvegijoje dirbantys akmeniškiai susipyko dėl BMW 520D

Keistą vagystės istoriją narplioja Akmenės rajono policininkai. Nukentėjusysis tvirtina pažįstamam žmogui davęs naudotis automobilį, už kurį tas turėjo mokėti įmokas. Deja, ir pažįstamas asmuo, ir automobilis dingo kaip į vandenį.

Norvegijoje dirbantys akmeniškiai susipyko dėl BMW 520D.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Norvegijoje dirbantys akmeniškiai susipyko dėl BMW 520D.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Feb 19, 2016, 2:09 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:02 PM

Kaip praneša Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, ketvirtadienį į Akmenės rajono policiją kreipėsi 36 metų vyras su pareiškimu dėl automobilio „BMW 520D“ pasisavinimo.

Kaip papasakojo nukentėjusysis, 2013 metų sausio mėnesį pagal išperkamosios nuomos sutartį su Norvegijos bendrove „AS Financering“ įsigijo automobilį „BMW 520D“. Jo vertė – 51 463,40 eurų (493 817 Norvegijos kronų).

Lietuvis automobiliu naudojosi Norvegijoje, kur gyveno ir dirbo. Nuo 2014 metų kovo mėnesio leido „BMW 520D“ naudotis pažįstamam vyrui. Pastarasis žodžiu įsipareigojo perimti įmokas, tačiau, kaip paskui paaiškėjo, įmokų nemokėjo ir pastaruosius 3-4 mėnesius net reikalaujamas automobilio negrąžina.

Nukentėjusysis skundėsi, jog nežinantis ir neįsivaizduojantis, kur gali būti jo automobilis. „BMW 520D“ paėmęs ir smagiai juo važinėjęs bičiulis į skambučius neatsiliepia.

Kaip informavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus vyresnioji specialistė Edita Ubartienė, nukentėjusysis ir įmokų nemokėjęs vyras yra Akmenės rajono gyventojai, dirbantys Norvegijoje.

Telšių policijos atstovės E.Ubartienės teigimu, automobilį gavęs ir pasitikėjimą praradęs pilietis už „BMW 520D“ nėra įmokėjęs nė cento. Išperkamąja nuoma savo vardu sutartį sudaręs, o paskui mašiną draugui perdavęs akmeniškis patyrė 6000 eurų turtinę žalą.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas, ieškomas įtariamasis ir automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.