Vaizdas sukrečia: „išjungę“ praeivį linksmai nuėjo savo keliais

Vilniaus apskrities policija paviešino sukrečiančią vaizdo medžiagą, kurioje matyti, kaip „linksminasi“ nuobodžiaujantis Elektrėnų jaunimas. Tuo pačiu policija praneša, kad praeivį „išjungęs“ chuliganas jau sulaikytas.

Vaizdas sukrečia: „išjungę“ praeivį linksmai nuėjo savo keliais.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vaizdas sukrečia: „išjungę“ praeivį linksmai nuėjo savo keliais.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 4:41 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 5:41 PM

Policijos paviešintoje vaizdo medžiagoje matyti, kaip gatve einanti linksmų jaunuolių kompanija sutinka sunkiai einantį praeivį. Prasilenkiant vienas jaunuolis staiga be jokios priežasties spiria praeiviui taip, kad tas griūva ant žemės ir lieka gulėti.

Jaunuolių kompanija net nesustodama nueina toliau. Tiesa, vaikinai dar kelis kartus atsisuka pažiūrėti į gulintį žmogų, tačiau jam suteikti pagalbos nė negalvoja.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, jaunuolis, kuris viešoje vietoje be jokios priežasties sumušė, kaip įtariama, neblaivų praeivį, jau sulaikytas.

„Dar kartą raginame gyventojus nelikti abejingus teisės pažeidimams ir aktyviai padėti policijai įrodyti pažeidėjų kaltę, nes dažnai policijos pareigūnams tenka tuo pat metu ne tik ginti visuomenę, bet ir patiems gintis nuo įžeidimų, kaltinimų bei smurto“, – rašoma policijos pranešime.

Policija taip pat informuoja, kad chuliganą sulaikė pareigūnai, kuriuos šią savaitę viename iš interneto portalų neprisistačiusi mergina apkaltino smurtu, nepagarbiu elgesiu ir nepagrįstais kaltinimais dėl gyvūno nepriežiūros.

Šie policininkai, gavę iškvietimą dėl triukšmo, iš tiesų buvo atvykę į smurtu juos apkaltinusios merginos butą.

Po šių merginos kaltinimų dėl pareigūnų veiksmų buvo pradėtas patikrinimas. Ir jau antradienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai vėl buvo iškviesti dėl triukšmo tame pačiame bute, kuriame be priežiūros paliktas gyvūnas lojo ir kaukė.

Šį kartą policijos pareigūnai, jau siekdami išvengti nepagrįstų kaltinimų, į  butą vyko kartu su Elektrėnų savivaldybės ir gyvūnų globos atstovais. Atvykus į vietą buvo nustatyta, kad haskio veislės šuo nuo vasario 20 d. yra užrakintas bute ir paliktas be priežiūros.

Pareigūnams teko pasirūpinti šuniu, pavedžioti jį lauke, o vėliau išvaduotas augintinis buvo perduotas gyvūnų prieglaudai „Penkta koja“. Jaunosios buto nuomininkės bute nebuvo.

Pasirūpinę šuniu, tie patys policininkai netrukus sulaikė ir praeiviui spyrusį jaunuolį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.