Bičiulio kūną išmetė į Nemuną?

Alytuje jau antra savaitė aptarinėjama mįslingai dingusio 32 metų vyro istorija. „Ar girdėjai, kad Nerijų užmušė ir į Nemuną įmetė?“ – tarpusavyje kuždasi Putinų gatvės daugiabučio gyventojai.

Vienas artimai su jubiliatu susijusių žmonių prasitarė, kad per konfliktą Nerijus L. buvo nužudytas, jo kūnas įkeltas į karutį, nuvežtas prie Nemuno ir įmestas į vandenį.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Vienas artimai su jubiliatu susijusių žmonių prasitarė, kad per konfliktą Nerijus L. buvo nužudytas, jo kūnas įkeltas į karutį, nuvežtas prie Nemuno ir įmestas į vandenį.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 17, 2016, 5:59 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 12:16 PM

Praėjusią savaitę ugniagesiai vyro kūno ieškojo Nemune, bet nerado.

Teismas jau leido suimti porą galimu alytiškio Nerijaus L. nužudymu įtariamų asmenų: 50metis Valius L. suimtas mėnesiui, o jo 25 metų sūnus Tomas L. – trims mėnesiams.

Neatmetama, kad įtariamųjų gali būti ir daugiau, rašo interneto svetainė alytusplius.lt.

Mįslinga istorija nutiko, kai alytiškis Nerijus L. kovo 4-ąją nuvyko į Staniavos kaimą (Alytaus r.) švęsti draugo Tomo L. gimtadienio.

Tądien Kaune dirbantis ir ten butą besinuomojantis Tomas L. atvyko į Staniavą pas čia gyvenantį tėvą švęsti 25-ojo gimtadienio.

Bešvenčiant jubiliatas susiginčijo su svečiu ir jis netrukus dingo. Dėl namo negrįžusio Nerijaus L. į policiją kreipėsi tėvas.

Kovo 8-ąją buvo paskelbta vyro paieška, o netrukus išgirsta galima įvykių versija visus šokiravo.

Vienas artimai su jubiliatu susijusių žmonių prasitarė, kad per konfliktą Nerijus L. buvo nužudytas, jo kūnas įkeltas į karutį, nuvežtas prie Nemuno ir įmestas į vandenį.

Ėmus ieškoti gimtadienį šventusio Tomo L. paaiškėjo, kad jis yra ligoninėje, į kurią pateko, kai persipjovė venas. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.