Plėšikų taikinys – girti šiauliečiai

Naktį į sekmadienį Šiauliuose du kartus užpulti ir apiplėšti praeiviai. Tikėtina, kad išpuolius surengė ta pati gauja. Taip verčia manyti ir nusikaltimo braižas, ir tas pats gyvenamasis Dainų mikrorajonas.

Šiauliuose plėšikai iš pasalų užpuldinėjo įkaušusius praeivius.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiauliuose plėšikai iš pasalų užpuldinėjo įkaušusius praeivius.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2016, 1:17 PM, atnaujinta May 22, 2017, 11:00 PM

Pirmas buvo užpultas Dainų gatve namo ėjęs 31 metų vyriškis. Apie 1.15 val. prie šiauliečio iš nugaros pribėgo ir jį mušti ėmė nepažįstami asmenys. Jėgos buvo nelygios – užpultasis išsyk buvo parverstas ant žemės.

Iš pasipriešinti neįstengusios aukos kelnių kišenės plėšikai išplėšė 200 eurų vertės mobiliojo ryšio telefoną „Samsung“ ir pabėgo.

Nukentėjusiam buvo nustatytas vidutinis girtumas. Respublikinėje Šiaulių ligoninėje medikai šiauliečiui diagnozavo kairės alkūnės išnirimą. Vyriškis išleistas gydytis į namus.

Praėjus vos valandai netoli nusikaltimo vietos, Lyros gatvėje, plėšikai užpuolė namo ėjusią porą – 57 metų vyriškį ir metais jaunesnę moterį.

Šiauliečiai buvo sumušti, iš jų pagrobtas 350 eurų kainuojantis mobiliojo ryšio telefonas „Samsung“. Abu nukentėjusieji buvo gerokai įkaušę – jiems nustatytas vidutinis girtumas.

Medikai į ligoninę atvežtam vyriškiui diagnozavo dešiniojo peties išnirimą, o moteriai – galvos trauma. Abu išleisti gydytis į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.