Baltarusis rūkalus į Lietuvą gabeno degalų bake

Raigardo punkte pasieniečiai ir muitininkai sulaikė baltarusio vairuotą automobilį, kurio degalų bake įrengtoje slėptuvėje buvo pusė tūkstančio pakelių kontrabandinių rūkalų, praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Baltarusis rūkalus į Lietuvą gabeno degalų bake.<br>VSAT nuotr.
Baltarusis rūkalus į Lietuvą gabeno degalų bake.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-08 10:36, atnaujinta 2017-04-10 12:46

Antradienį VSAT Varėnos rinktinės Druskininkų užkardos pasieniečiai kartu su Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnais Raigardo kontrolės punkte tikrino į Lietuvą iš Baltarusijos atvykstantį automobilį „Mercury Sable“. Jį vairavo 23 metų Baltarusijos pilietis.

Įtartiną transporto priemonę baltarusiškais numeriais pareigūnai nusprengė apžiūrėti nuodugniau. 1996 m. laidos „Mercury Sable“ degalų bake buvo įrengta slėptuvė, kurioje užsienietis į Lietuvą vežė 480 pakelių cigarečių „Minsk 5 Superslims“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Baltarusis apklausos metu negalėjo patvirtinti deklaruoto atvykimo tikslo, todėl į Lietuvą nebuvo įleistas. Automobilis sulaikytas, tyrimą dėl kontrabandos atlieka Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai, cigaretes įvertinę 1435 eurais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.