Telšiškius sukrėtė benamių oralinio sekso scenos miesto centre

Telšiai ūžia: benamiai visai suįžūlėjo – dienos metu užsiima oraliniu seksu pačiame miesto centre. Policija patvirtino, kad toks faktas buvo, porelė sulaikyta, abiem pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

 elšiškius sukrėtė benamių oralinio sekso scenos miesto centre.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
 elšiškius sukrėtė benamių oralinio sekso scenos miesto centre.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Nov 14, 2017, 2:32 PM, atnaujinta Nov 14, 2017, 2:39 PM

Šaltą lapkričio rytą Telšiuose, Simono Daukanto gatvėje, viešoje vietoje šalia prekybos centro ir taromato augančio medžio, stovėjo vyras nuleistomis kelnėmis ir, pasak praeivės, atvirai demonstravo savo lytinius organus. Su juo kartu buvo moteris, tad šokiruota praeivė pamaniusi, kad vyras ją prievartauja, todėl, suprantama, iškvietė policiją. Be to, praeivei pasirodė, kad nuogalius brutaliai tąso su juo buvusią moterį.

Tačiau, kaip netrukus paaiškėjo, praeivė smarkiai klydo – tai buvę girtų žmogystų vieši meilės žaidimai. Nuogalius ir jo moteriškė niekur neskubėjo, tad atvykę policijos pareigūnai du balandėlius rado prie minėto medžio.

Pareigūnams skubant gelbėti neva seksualinę prievartą patyrusią nukentėjusiąją, ta supykusi, kad varžomos jos laisvės, ko čia visi lendantys ir trukdantys užsiimti meile.

Kadangi įvykio vieta – prie prekybos centro, judrioje gatvėje, incidento metu buvo daugiau žmonių, kuriems teko matyti nuogą vyrą.

46 metų nuogaliui nustatytas 3,74 prom. girtumas, o jo 62 metų palydovei – 2,68 prom.

Vienas kitam pretenzijų neturi

Kaip informavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, abu asmenys be pastovios gyvenamosios vietos. Jiedu – buvę sugyventiniai, vyras jau anksčiau žinomas policijai.

Sulaikyti abu asmenys vienas kitam pretenzijų neturi. Pasak jų, taip neatsakingai pasielgė dėl girtumo. Kadangi jų elgesys ir lytinių organų demonstravimas papiktino aplinkinius žmones, jie ir kreipėsi į policiją, dėl ko pradėtas ikiteisminis tyrimas. Dėl įvykio abu asmenys yra įtariamieji, savo nepadoriais veiksmais pažeidę viešąją tvarką“, – teigė policijos atstovė A. Blaževičienė.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Parduotuvės – vieša vieta

Telšiškius erzina ne tik nuogi benamiai, bet ir apsirengę, kurie apgirtę buriuojasi prie prekybos centro „Maxima“, jie jau iš tolo smirdi, o priėjus arčiau prašo pinigų.

Pasak telšiškių, ši problema egzistuoja nuo prekybos centro atidarymo pirmųjų metų ir niekas nesikeičia. Gyventojai stebisi, kodėl apsaugos darbuotojai nepaprašo be tikslo per dienas stoviniuojančių benamių pasišalinti.

Komentuoja „Maximos“ Komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė: „Siekiame, kad apsipirkimo pas mus patirtis pirkėjams būtų maloni. Todėl atsiradus nesklandumams, į susidarančias reaguojame itin operatyviai.

Atvėsus orams, atsiranda žmonių, kuriuos traukia mūsų parduotuvių šiluma, tačiau jei tokie žmonės kitiems pirkėjams kelia neigiamas emocijas ar pradeda trukdyti, trukdančiųjų maloniai paprašome parduotuvės patalpas palikti. Esant reikalui, į pagalbą pasitelkiame ir policijos pareigūnus.

Kita vertus, teritorija šalia „Maximos“ parduotuvės yra vieša vieta, todėl mūsų darbuotojai neturi teisės prašyti žmonių, besirenkančių šalia jos, tačiau netrukdančių pirkėjams, parduotuvės prieigas palikti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.