Policijai įkliuvo santechnikais apsimetinėję plėšikai

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai operatyviai sulaikė tris marijampoliečius (nuo 17 iki 19 metų), kurie, apsimetę santechnikais, šeštadienį dienos metu Marijampolėje, naudodami psichinę ir fizinę prievartą, įtariami dviejų senolių apiplėšimu.

 Policijai įkliuvo santechnikais apsimetinėję plėšikai,<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
 Policijai įkliuvo santechnikais apsimetinėję plėšikai,<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2018, 11:34 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:03 PM

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, visi trys ne kartą teisti dėl sukčiavimo, vagysčių, viešosios tvarkos pažeidimų. Tačiau tai nesutrukdė jiems vykdyti kitų nusikalstamų veikų.

Šįkart vaikinai skambino į laidinius telefonus ir pašnekovams prisistatė santechnikais iš „Sūduvos vandenų“ arba „Marijampolės vandenų“, argumentuodami, kad trūkę vamzdžiai užliejo kaimynus ar įvykusios panašios avarijos. Įgiję garbaus amžiaus moterų pasitikėjimą, pateko į dvejus namus ir, naudodami fizinę ir psichinę prievartą, reikalavo pinigų.

Marijampolės apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai turi duomenų, kad buvo skambinta ir kitiems asmenims. 

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamiesiems teismas skyrė kardomąsias priemones – jie suimti (vienas 3, kiti du – 2 mėnesiams).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.