Plėšikai į šiauliečio butą įsiveržė dieną

Šiaulių pareigūnams pavyko tą pačią dieną sulaikyti įtariamąjį, kuris su dviem bendrininkais įsiveržė į svetimus namus ir apiplėšė šeimininką.

 Įtariamasis banditas uždarytas į belangę.<br>G.Šiupario nuotr.
 Įtariamasis banditas uždarytas į belangę.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2018, 9:36 AM, atnaujinta Apr 22, 2018, 9:41 AM

Nusikaltimas įvykdytas šeštadienio popietę apie 16 val. Į Vytauto gatvėje gyvenančio 42 metų vyriškio butą įsiveržė trys jauni vyrai. Įsibrovėliai papurškė šeimininkui į akis ašarinėmis dujomis ir ėmė jį talžyti.

Iš žiauriai sumušto šiauliečio namų plėšikai pagrobė mikrobangų krosnelę, du cigarečių pakelius ir sportinio megztinio kišenėje rastus 20 eurų.

Sumuštam vyriškiui prireikė medikų pagalbos. Į Respublikinę Šiaulių ligoninę besikreipusiam šiauliečiui nustatyti galvos, kairės plaštakos sužalojimai. Po apžiūros nelaimėlis išleistas gydytis į namus.

Pareigūnai sučiupo vieną įtariamąjį – 33 metų vyriškį. Įtariamajam plėšikui nustatytas sunkus girtumas – 2,66 promilės. Taip apgirtusio įtariamojo apklausti nebuvo galimybės, tad jis uždarytas į areštinės kamerą.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.