Su narkotikais įkliuvusi kaunietė iš senolės bandė išvilioti 3 tūkst. eurų

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate (toliau – Kauno apskrities VPK Kauno m. Santakos PK) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Policijos nuotr.
Policijos nuotr.
Policijos nuotr.
Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-05-22 16:31, atnaujinta 2018-05-22 16:37

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, gegužės 15 d. apie 16 val pareigūnai, turėdami informacijos, jog automobiliu galimai gabenamos narkotinės medžiagas, tikrindami turimą informaciją, nurodytą automobilį sustabdė Kaune, Kernavės gatvėje.

Patikrinus minėtą transporto priemonę ir jame važiavusius asmenis (vyrą, gim. 1988 m., vyrą, gim. 1976 m., ir moterį, gimusią 1992 m.) buvo rasta galimai narkotinių medžiagų.

Visiems trims asmenims pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tęsdami ikiteisminį tyrimą gegužės 17 d. apie 16  val. pareigūnai gavo pranešimą, jog Kaune, V. Krėvės pr., senyvo amžiaus moteris tapo telefoninių sukčių auka, iš jos kėsinamasi išvilioti 3 tūkst. eurų.

Pareigūnai neatidėliotinai sureagavo į gautą informaciją, dėl to netoli senolės namų buvo sulaikyta vakar policijos pareigūnams dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis įkliuvusi moteris (gimusi 1992 m.).

Pas moterį rankinėje buvo rasti ką tik iš senolės sukčiavimo būdu įgyti 3 tūkst. eurų. Merginai pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti asmenims gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Merginai dėl sukčiavimo gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.