Su policija susitikti nenorėjęs telšiškis spruko pro balkoną: šuolis nebuvo sėkmingas

Antradienio vidurdienį Telšiuose 35-erių metų vyras iššoko iš antrame aukšte esančio balkono vien todėl, kad nenorėjo susitikti su policijos pareigūnais.

 Su policija susitikti nenorėjęs telšiškis spruko pro balkoną.<br>Facebook/Pagalba vairuotojams Telšiuose/Dariaus G. nuotr.
 Su policija susitikti nenorėjęs telšiškis spruko pro balkoną.<br>Facebook/Pagalba vairuotojams Telšiuose/Dariaus G. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 4:22 PM, atnaujinta Jun 26, 2018, 4:25 PM

Kaip informavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, policininkai atvyko į Rambyno gatvėje esantį bendrabučio butą norėdami patikslinti vienos vagystės aplinkybes. Veltui jie skambino į duris, jų niekas taip ir neatidarė, nors viduje buvo girdėti žingsniai.

Akivaizdu, kad buto gyventojas nenorėjo su uniformuotais pareigūnais bendrauti, ir nusprendė bėgti. Kadangi policininkai laukė jo prie durų, laisvas kelias liko tik pro balkoną.

Iššokęs vyras dar bandė bėgti, tačiau susmuko ant žolyno. Čia jį ir aptiko iš laiptinės išėję pareigūnai, kurie skubiai iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

Nugabenus telšiškį į ligoninę, paaiškėjo, kad jis sveikas kaip ridikas, ir buvo išleistas į namus.

Manoma, kad pareigūnų vizito siekęs išvengti vyras daug nemąstė, iš kurio aukšto šoko. Laimė, jis gyveno tik antrame aukšte, tad išvengė traumų. Taip pat jį apsaugojo apačioje augusi žolė.

Be to, pasak aplinkinių, vyras atrodė apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotikų, tad turėjo kristi atsipalaidavęs, o tai taip pat padėjo išvengti sužalojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.