Ukmergės r. už rankos pričiuptas žolės degintojas kaltino visus aplinkui

Ukmergės rajone pareigūnams pavyko už rankos pačiupti garbaus amžiaus žolės degintoją. Vyras pyko ant visų aplinkui ir kaltino pareigūnus „užsiiminėjant nesąmonėmis“.

 Ukmergės r. už rankos pričiuptas žolės degintojas kaltino visus aplinkui.<br> Facebook/Ukmergės ugniagesių bendruomenė nuotr.
 Ukmergės r. už rankos pričiuptas žolės degintojas kaltino visus aplinkui.<br> Facebook/Ukmergės ugniagesių bendruomenė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2019, 9:25 AM, atnaujinta Apr 10, 2019, 9:35 AM

Apie sučiuptą žolės degintoją socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Ukmergės ugniagesiai.

„Prie Leonpolio kaimo „už rankos“ pričiuptas garbaus amžiaus žolės degintojas kaltino visus kitus, tik ne save ir pyko, teigdamas, kad ugniagesiai ir policininkai, reikalaudami iš jo pateikti dokumentus, reikalingus administracinei baudai paskirti, užsiiminėja nesąmonėmis.

Praėjusią savaitę Lietuvoje pleškėjo ištisos pievos ir laukai, nuo kurių užsidegė ir sudegė ne tik ūkiniai pastatai, bet ir gyvenamieji namai“, - pranešė ugniagesiai.

Vien praėjusią parą ugniagesiai 23 kartus vyko gesinti gaisrų atvirose teritorijose. O nuo metų pradžios jau kilo per pusantro tūkstančio tokių gaisrų, išdeginusių apie 19,5 tūkst. arų plotą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.