Eišiškėse policija likvidavo du alkoholius „taškus“

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai reaguodami į gyventojų pranešimus ir siekdami mažinti šešėlinės ekonomikos apraiškas bei alkoholio produktų prieinamumą, liepos 23 d. atlikinėjo policines priemones.

 Eišiškėsi policija likvidavo du alkoholius „taškus“.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Eišiškėsi policija likvidavo du alkoholius „taškus“.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-26 10:03, atnaujinta 2019-07-26 10:22

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, apie 14 val. buvo užfiksuoti du neteisėto alkoholio pardavimo faktai Eišiškių miestelyje, Vytauto g. Vykdant specialiąją priemonę ir stebint nelegalią prekybą alkoholiu iš minėtu adresu esančio namo, pareigūnus nustebino prekybos mąstai, kai į vietą, kur jau darbavosi policija, per pusvalandį prisistatė dar penki pirkėjai.

Atlikus kratą, gyvenamosiose patalpose buvo rasta apie 10 litrų skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą, taip pat, „skolos“ lapeliai ir kiti nelegalios prekybos alkoholiu įrodymai.

Pagal minėtą faktą Vilniaus apskr. VPK Šalčininkų r. PK pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo ir netrūkus garbaus amžiaus Eišiškių miestelio gyventoja stos prieš teismą.

Tai yra jau 6 ikiteisminis tyrimas, pradėtas Šalčininkų rajone dėl nelegalios prekybos alkoholiu per pastaruosius du mėnesius.

Šalčininkų policija dėkinga vietos gyventojams už vertingą informaciją kovojant su šiais teisės pažeidimais ir toliau prašo gyventojų nebūti abejingiems ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.