Šeštadienį Vilniaus gatvėmis važinėjo narkotikais „apsiginklavęs“ jaunimas

Šeštadienį Vilniuje policijos pareigūnai gaudė jaunus, narkotikais „apsiginklavusius“ jaunuolius. Sustabdžius automobilius toli ieškoti nereikėdavo – atlikus paviršinę apžiūrą pareigūnams pavyko aptikti įvairių narkotikų. Keturi jaunuoliai buvo sulaikyti. Vienas jų – sustabdyto automobilio keleivis.

Šeštadienį Vilniaus gatvėmis važinėjo narkotikais „apsiginklavęs“ jaunimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šeštadienį Vilniaus gatvėmis važinėjo narkotikais „apsiginklavęs“ jaunimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2019, 10:23 AM

Vilniaus apskrities VPK duomenimis, pirmasis pareigūnų „laimikis“ įkliuvo šeštadienį apie 03 val., Vilniuje, Kauno gatvėje. Paviršutinės asmens apžiūros metu pas vaikiną (gim. 2001 m.), buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama narkotine medžiaga.

Tą pačią naktį, praėjus vos dešimčiai minučių, apie 03 val. 10 min., Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, paviršutinės asmens apžiūros metu pas vyrą (gim. 1997 m.), buvo rastas plastikinis maišelis su šviesios spalvos milteliais, kaip įtariama narkotine medžiaga.

Tos dienos popietę, apie 16 val., Vilniuje, Stepono Batoro gatvėje, policijos pareigūnams patikrinimui sustabdžius automobilį BMW, paviršutinės asmens apžiūros metu pas keleivį (gim. 2001 m.), buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama narkotine medžiaga.

Galiausiai, vėlų šeštadienio vakarą, apie 23 val. Vilniuje Salininkų gatvėje, policijos pareigūnams patikrinimui sustabdžius automobilį „Lexus“, paviršutinės asmens apžiūros metu pas vairuotoją (gim. 1994 m.) buvo rasti du plastikiniai maišeliai su augalinės kilmės medžiagomis viduje, buteliukas, kuriame buvo 15 plastikinių maišelių su augalinės kilmės medžiaga viduje ir vienas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais viduje, kaip įtariama narkotine medžiaga.

Visus vaikinus įtarus nusikaltimu, jie buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?