Po šūvių Alytuje aiškėja šeimos dramos detalės

Alytuje penktadienį įsiplieskusią kraupią šeimos dramą vis dar gaubia mįslės – šūviais sužeistos 54 metų moters dėl sveikatos būklės apklausti kol kas nėra galimybės. Pasikėsinimu nužudyti įtariamo jos 69 metų sugyventinio būklė – dar sunkesnė. Tačiau šiomis dienomis išaiškėjo kai kurios naujos detalės.

 Po šūvių Alytuje aiškėja šeimos dramos detalės.<br> T.Bauro asociatyvioji nuotr.
 Po šūvių Alytuje aiškėja šeimos dramos detalės.<br> T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-04 13:40, atnaujinta 2019-11-04 13:49

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Kristina Janulevičienė pirmadienio rytą naujienų portalui lrytas.lt pranešė, kad vyras vis dar ištiktas komos. Jis gydomas Kauno klinikų Reanimacijos skyriuje.

Tvarkinga, svaigalais nepiktnaudžiaujanti šeima anksčiau nebuvo patekusi į teisėsaugos akiratį dėl smurto, grasinimų artimoje aplinkoje ar kitų nusikaltimų.

Privačių namų kvartale Santaikos gatvėje įsikūrę sugyventiniai nekėlė rūpesčių ir kaimynams. Vyras niekur nedirbo, gyveno iš pensijos, o moteris turėjo darbą. Bendrų vaikų jiedu neturi.

Pensininkas laikė legaliai įgytą nedidelio kalibro revolverį, iš kurio penktadienio vakarą, įtariama, paleido šūvius į savo gyvenimo draugę.

Dėl kokios priežasties kilo šiurpiai pasibaigęs ginčas, vis dar nustatinėjama. Namuose be jų daugiau nieko nebuvo.

Įtariama, alytiškis kambaryje kelis kartus šovė į savo gyvenimo draugę, o paskui nuėjo į garažą, esantį toje pačioje valdoje.

Moteris pati pajėgė išsikviesti pagalbą. Atvykę medikai ir teisėsaugos pareigūnai rado vyriškį garaže su šautine žaizda galvoje. Jis buvo ištiktas komos, iš kurios neišsivaduoja iki šiol. 

Abu sugyventiniai buvo skubiai pristatyti į Kauno ligoninę.

Kriminalistai neslėpė nuostabos, kaip iš pažiūros ramioje šeimoje galėjo būti įvykdytas toks šiurpus išpuolis. Pensininkas su savo gyvenimo drauge įsirengė tvarkingą būstą, gražiai jį prižiūrėjo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.