Su draugais naktį besilinksminusiai globos namų auklėtinei prireikė medikų pagalbos

Pirmadienį bus sprendžiama dėl kardomosios priemonės skyrimo prieš keliolika valandų į areštinę uždarytam įtariamam, ikiteisminio tyrimo duomenimis, neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti jaunuoliui, gimusiam 1992 metais.

Asociatyvi nuotr.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2020, 9:08 AM, atnaujinta Jan 6, 2020, 2:22 PM

Pagal Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimą naktį iš sekmadienio į pirmadienį Kauno rajono Mastaičių kaime, name (jame minėtas jaunuolis gyvena) rasta nepilnametė (gimusi 2003 m.), kuriai medikai suteikė pagalbą dėl apsinuodijimo augalinės kilmės narkotine medžiaga.

Taip pat aptikta nepilnametė (gimusi 2004 m.) ir nepilnametis (gim. 2002 m.). Atlikus dalinę įvykio vietos apžiūrą, buvo rasti du folijos lankstinukai su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga ir pneumatinis šautuvas su optiniu taikikliu.

Nepilnamečiai grąžinti į vaikų globos namus. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šį ikiteisminį tyrimą kontroliuojanti Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės 4-ojo skyriaus prokurorė Lina Zakarauskaitė Eltai negalėjo pakomentuoti su nepilnamečiais susijusio tyrimo aplinkybių, tačiau patvirtino, kad įtariamajam taikytina kardomoji priemonė gali būti kitokia nei suėmimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.