Jonavos sporto klube peiliu sužalota moteris, policija jau sulaikė du įtariamuosius

Jonavoje sulaikyti du jaunuoliai, įtariami peiliu sužaloję moterį. Moteris nuvežta į ligoninę, sulaikytieji atsidūrė areštinėje.

Jonavos sporto klube peiliu sužalota moteris, policija jau sulaikė du įtariamuosius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Jonavos sporto klube peiliu sužalota moteris, policija jau sulaikė du įtariamuosius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-06 17:50, atnaujinta 2020-02-06 17:57

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, vasario 6 d. apie 15 val. 20 min. Kauno apskrities VPK pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Jonavoje, Kosmonautų g., sužeista moteris.

Sureagavus į gautą pranešimą, atvykus į įvykio vietą, nustatyta, kad sporto klube peiliu buvo sužalota jauna moteris (gimusi 1988 m.). Ją medikai dėl patirtų sužalojimų pristatė į gydymo įstaigą.

Nepraėjus nė pusvalandžiui pareigūnai nustatė ir sulaikė įtariamuosius. Apie 15 val. 40 min. Jonavos mieste surasti ir sulaikyti du jaunuoliai (gimę 2000 m. ir 2001 m.). Siekiant patikrinti, ar nėra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, asmenys pristatyti į gydymo įstaigą. Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.