Vilniaus oro uoste sulaikytas Vokietijoje ir Lietuvoje nusikaltęs lietuvis

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė Vokietijoje gyvenantį lietuvį, kuris nusikaltimus padarė ir šioje šalyje, ir, įtariama, Lietuvoje.

Vyro ieškojo abiejų šalių teisėsauga.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vyro ieškojo abiejų šalių teisėsauga.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2020, 12:40 PM

Ketvirtadienį vakare Vilniaus oro uoste dirbę VSAT pareigūnai gavo žinių, jog iš Berlyno atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo. Jis iš Vokietijos buvo išsiųstas už nusikaltimą.

Tikrindami dokumentus pasieniečiai išsiaiškino, kad šis 29-erių Vokietijoje gyvenamąją vietą deklaravęs Lietuvos pilietis problemų su teisėsauga turi ir gimtinėje. Jis nuo 2020-ųjų spalio 6 d. yra ieškomas Klaipėdos policijos kaip įtariamasis už nusikaltimo Lietuvoje padarymą.

Pasieniečiai vyrą sulaikė ir atvesdino į Vilniaus oro uosto užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 1596 įvairių šalių piliečius, kurių dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.