Pareigūnai protokolus surašė uostamiestyje nelegaliai alkoholiu ir cigaretėmis prekiavusiai moteriai

Rugsėjo 23 d. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai Klaipėdoje vykdė policinę priemonę dėl alkoholio ir tabako gaminių pardavimo kontrolės.

 Pareigūnai protokolus surašė uostamiestyje nelegaliai alkoholiu ir cigaretėmis prekiavusiai moteriai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Pareigūnai protokolus surašė uostamiestyje nelegaliai alkoholiu ir cigaretėmis prekiavusiai moteriai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2021, 11:07 AM, atnaujinta Sep 24, 2021, 11:11 AM

Kaip rašoma policijos pranešime, tikrinant turimą informaciją, apie 21 val. viename bute Baltijos pr., Klaipėdoje, kontrolinio pirkimo metu, 1957 m. gimusi moteris policijos rėmėjui pardavė butelį degtinės ir pakelį cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderole.

Tokiai veiklai licencijos neturinčios moters bute pareigūnai rado 74 litrus stiprių alkoholinių gėrimų, 48 litrus alaus ir 42 pakelius cigarečių „Fest“, „Minsk“ bei „Winston“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Anksčiau į policijos akiratį nepakliuvusiai moteriai surašyti protokolai dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla ir dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

Moteriai gresia bauda nuo 400 iki 1 900 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.