Iš darbo į pataisos namus nuteistasis grįžo nešinas kvaišalais – juos vyras bandė paslėpti kojine ir tvarstyje

Narkotinės medžiagos į laisvės atėmimo įstaigas, kaip jau yra ne kartą informavęs Kalėjimų departamentas, keliauja įvairiausiais būdais.

 Iš darbo į pataisos namus nuteistasis grįžo nešinas kvaišalais – juos vyras bandė paslėpti kojine ir tvarstyje.<br> Kalėjimų departamento nuotr./lrytas.lt fotomontažas
 Iš darbo į pataisos namus nuteistasis grįžo nešinas kvaišalais – juos vyras bandė paslėpti kojine ir tvarstyje.<br> Kalėjimų departamento nuotr./lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2022, 12:06 PM

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, šįkart Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai draudžiamas medžiagas aptiko nuteistojo kojinėje ir žaizdos tvarstyje.

Pareigūnai patikrino iš darbo grįžusį Alytaus pataisos namų atvirojoje kolonijoje bausmę atliekantį nuteistąjį.

Atlikę asmens kratą, nuteistojo dešiniosios kojos kojinėje rado paslėptą ir paėmė apie 3x2,5 cm paketą su, kaip įtariama, narkotine medžiaga (fentaniliu).

Negana to, kairioji nuteistojo koja buvo sutvarstyta. Pareigūnai aprištos žaizdos tvarstyje taip pat aptiko paslėptą apie 6x7,5 cm skaidraus plastiko paketą, kurio viduje buvo augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, narkotinė medžiaga – marihuana.

Dėl neteisėto narkotinių – psichotropinių medžiagų laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 straipsnio 1 dalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.