Degalų vagišius atsidūrė akligatvyje: kaunietį su nugvelbtu kuru sučiupo pareigūnai

Praėjusį ketvirtadienį Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, reaguodami į padidėjusias kuro vagystes iš degalinių, specialios operacijos metu sulaikė vyrą, kuris įtariamas kuro vagyste.

 Degalų vagišius atsidūrė akligatvyje: kaunietį su nugvelbtu kuru sučiupo pareigūnai.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Degalų vagišius atsidūrė akligatvyje: kaunietį su nugvelbtu kuru sučiupo pareigūnai.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2022, 5:04 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, birželio 16 d. apie 12 val. 45 min. Kauno rajone policijos pareigūnų dėmesį patraukė automobilį „Opel Astra“ vairavęs vyras. Galimai su šia transporto priemone Kauno mieste ir Kauno rajone buvo įvykdytos dyzelinio kuro vagystės iš įvairių degalinių.

Automobilio viduje, vairuotojo vietoje, sėdėjo vyriškis, tačiau pareigūnams priėjus arčiau ir prisistačius, vyras spustelėjo greičio pedalą ir nuvažiavo link Kauno rajone esančio Bubių kaimo. Pareigūnai vijosi transporto priemonę, o ją vairavusį asmenį apie 13 val. sustabdė akligatvis Naujienos kaime. Policijos pareigūnai sulaikė iš įvykio vietos sprunkantį kaunietį (gim. 1999 m.).

„Opel Astra“ automobilyje policijos pareigūnai aptiko tris plastikines talpas, skirtas kurui.

Policijos pareigūnai bendradarbiauja su degalinių tinklų atstovams ir siekia užkardyti tokią nusikalstamą veiką, todėl tokių specialiųjų operacijų, augant degalų vagysčių skaičiui, tik didės.

Kauno apskrities VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.