Vilniuje plėšikai iš vyro pagrobė banko kortelę bei išgrynino joje buvusius pinigus, o iš nepilnamečio rankų išplėšė telefoną

Ketvirtadienį Vilniuje nuo plėšikų nukentėjo vyriškis ir nepilnametis. Užpuolikai iš nukentėjusiųjų nugvelbė banko kortelę ir mobilųjį telefoną.

Vilniuje plėšikai iš vyro pagrobė bako kortelę bei išgrynino joje buvusius pinigus, o iš nepilnamečio rankų išplėšė telefoną.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje plėšikai iš vyro pagrobė bako kortelę bei išgrynino joje buvusius pinigus, o iš nepilnamečio rankų išplėšė telefoną.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 11:09 AM, atnaujinta Sep 2, 2022, 11:49 AM

Rugsėjo 1 d. apie 08 val. Vilniuje, Šaltkalvių gatvėje, bute, du asmenys sumušė vyrą (gimusį 1981 m.).

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, užpuolikai iš nukentėjusiojo pagrobė banko mokėjimo kortelę, kuria pasinaudojus išgrynino 1 000 eurų.

Nukentėjusysis medikų pagalbos atsisakė.

Tą pačią dieną apie 13 val. 40 min. į Vilniaus apskrities VPK kreipėsi moteris (gimusios 1982 m.), kuri pranešė, kad tą pačią dieną apie 12 val. Vilniuje, Lukiškių aikštėje, nepažįstamas asmuo iš jos sūnaus (gimusio 2005 m.) rankų išplėšė ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „iPhone 13 Pro Max“.

Patirtas 1 329 eurų nuostolis.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl plėšimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.