Panevėžyje sulaikytas rūpestingas padegėjas, kuris prieš darydamas nusikaltimą įspėjo kaimynę

Karžygių gatvėje gyvenantis panevėžietis buvo labai rūpestingas – prieš padegdamas savo namų pusę apie tai įspėjo kaimynę, kad ji per gaisrą nenukentėtų.

Panevėžyje sulaikytas rūpestingas padegėjas, kuris prieš darydamas nusikaltimą įspėjo kaimynę.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžyje sulaikytas rūpestingas padegėjas, kuris prieš darydamas nusikaltimą įspėjo kaimynę.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2022, 8:54 PM

Panevėžyje, Karžygių gatvėje, į moters buto duris vakare pasibeldė tame pačiame mediniame daugiabučiame name gyvenantis 53 metų kaimynas.

„Kaimynas liepė išeiti iš namų, nes juos padegs. Dar nusistebėjau, kodėl turi padegti mano namus? Tada jis paaiškino, kad padegs ne mano, o savo pusę“, – keistą pokalbį prisiminė panevėžietė.

Po šių žodžių vyras apsisukęs ir nuėjęs šalin. Dviaukščiame name gyvena trys šeimos – dvi įsikūrusios pirmame aukšte, o kaimynas – antrame.

Moteriai nusprendus išeiti į kiemą apsidairyti pas ją atskubėjo kitas kaimynas, gyvenantis gretimai.

Šis pasakė, kad moters kaimynas prie savo buto laukujų durų sukrovė laužą ir jį padegė. Bet gaisras įsismarkauti nespėjo.

Pamatęs liepsnas kaimynas jas užgesino. Ugniagesių pagalbos neprireikė. Per gaisrą šiek tiek apdegė durys ir dalis lauko sienos.

Padegimu įtariamą vyrą policininkai sulaikė. Į alkoholio matuoklį jis pripūtė kiek daugiau nei vieną promilę.

Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis sakė, kad tą patį vakarą įtariamasis telefonu grasino giminaitei, jog padegs ir jos duris.

Įtariamojo kaimynė sakė, kad vyras su šeima jų name apsigyveno maždaug prieš pusmetį.

Tai jau ne pirmas kartas, kai ši šeima patenka į policijos akiratį. Praėjusios savaitės pradžioje tas pats vyras savo sutuoktinę iš pradžių apspardė, paskui smogė kumščiu į veidą, tada pagriebė už plaukų ir dar trenkė galvą į sieną.

Iš agresyvaus vyro rankų ištrūkusią moterį apžiūrėjo medikai, bet į ligoninę jos nereikėjo guldyti. Tąkart sutuoktiniai buvo girti.

Jų kaimynė tikino, kad po šio vyro išpuolio moteris iš namo išsikraustė ir apsigyveno kitur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.