Radviliškio r. pareigūnams su kvaišalais įkliuvo „Audi“ vairuotoja ir įkaušęs keleivis

Šeštadienio naktį Radviliškio rajone pareigūnams įkliuvo „Audi“ vairuotoja ir keleivis. Įtariamieji su savimi turėjo kvaišalus.

Radviliškio r. pareigūnams su kvaišalais įkliuvo „Audi“ vairuotoja ir įkaušęs keleivis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Radviliškio r. pareigūnams su kvaišalais įkliuvo „Audi“ vairuotoja ir įkaušęs keleivis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2022, 9:20 AM

Maždaug 2 val. 59 min. Radviliškio rajone, Baisogalos miestelyje, Mokyklos gatvėje, automobilyje „Audi A4“ sėdėjęs įkaušęs vaikinas (gim. 1999 m.) bandė nusikratyti turimais kvaišalais.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad jaunuolis, atsidaręs automobilio dureles, išmetė maišelį su 4 folijos lankstinukai. Įtariama, jog juose buvo augalinės kilmės narkotinės medžiagos.

Pareigūnai vaikiną sulaikė ir uždarė į areštinę. Jaunuolis įpūtė 0,71 promiles.

Taip pat „Audi A4“ vairuotojos (gim. 1990 m.) kuprinėje buvo rastas folijos lankstinukas, su įtariama, sintetinės kilmės biria narkotine medžiaga – amfetaminu.

Mergina buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.