Girti vairuotojai sėjo nelaimes: 27 metų kaunietė taranavo stulpą, jos „kolegos“ kitose vietovėse skriejo į griovius

Girti vairuotojai savaitgalį šalies keliuose sėjo nelaimes – rėžėsi į kitus automobilius, nulėkė į griovius, taranavo stulpą. Viena paskutinių kelių erelių sukeltų avarijų įvyko sekmadienį po vidurnakčio Smilgių kaime (Šiaulių r.) – 28 metų vairuotojas nuvažiavo į pakelės griovį.

 Savaitgalį girti vairuotojai šalies keliuose sėjo avarijas. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Savaitgalį girti vairuotojai šalies keliuose sėjo avarijas. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2022, 12:02 PM

Atvykę policijos pareigūnai automobilį „Volkswagen Passat“ rado tuščią – ratuotas chuliganas bandė pasprukti pėsčiomis, bet tą pačią naktį buvo surastas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,59 prom.).

Šeštadienį, apie 18 val. 40 min. Kaune, Kovo 11-osios ir V.Krėvės gatvių sankryžoje neblaivios 27 metų merginos vairuojamas „Audi“ atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. Jai taip pat nustatytas vidutinis girtumas (1,82 prom.).

Telšiuose šeštadienio vakarą, maždaug pusę šeštos Lazdynų Pelėdos ir Aguonų gatvių sankirtoje girtas (2,39 prom.) 45 metų vairuotojas nesuvaldė „Renault Megane“ ir pasekė „VW Passat“ vairavusio jaunuolio pavyzdžiu – atsidūrė griovyje.

Šeštadienio rytą, apie 10 val. 20 min. įkaušęs 48 metų vairuotojas (1,72 prom.) sukėlė avariją Šiauliuose, Gegužių gatvėje, savo automobiliu „Audi A6“ kliudydamas kitą transporto priemonę.

Visiems šiems kelių chuliganams iškeltos baudžiamosios bylos – teks plačiai atverti piniginę ir ilgam atsisveikinti su teisėmis. Rimtesnių traumų jiems pavyko išvengti. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.