Klaipėdos r. į moters namus įsibrovė peiliu ginkluotas vyras: pas jį rastą kvaišalų

Trečiadienį Klaipėdos rajone į moters namus įsibrovė peiliu ginkluotas vyras. Pareigūnai pas įtariamąjį aptiko kvaišalus.

Klaip0ėdos rajone į moters namus įsibrovė vyras su peiliu.<br>A.Vaitkevičiaus ir J.Stacevičiaus asociatyvios nuotr./Lrytas.lt koliažas.
Klaip0ėdos rajone į moters namus įsibrovė vyras su peiliu.<br>A.Vaitkevičiaus ir J.Stacevičiaus asociatyvios nuotr./Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2022, 11:11 AM

Apie 02 val. 51 min. Aukštkiemių kaime, Klaipėdos rajone, išdaužęs langą ir į 1992 m. gimusios moters namus įsibrovęs 1990 m. gimęs vyras, jai grasino peiliu.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, įvykio vietoje sulaikytam įtariamajam pareigūnai nustatė 2,43 prom. girtumą.

Atliekant dalinę asmens apžiūrą, vyro striukės kišenėse buvo rasti ir paimti popieriaus lankstinukas bei plastikinis maišelis, kuriuose buvo augalinės kilmės, galimai narkotinės medžiagos.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.