Iš Londono skridusiame lėktuve siautėjo girtas lietuvis

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Londono atskridusį ir chuliganiškai besielgusį lietuvį. Nuo alkoholio apsvaigęs vyras lėktuve triukšmavo, pažeidinėjo viešąją tvarką ir nepaisė orlaivio įgulos reikalavimų.

Vilniaus oro uostas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vilniaus oro uostas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2023, 6:01 PM, atnaujinta Jan 28, 2023, 9:14 AM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Vilniaus oro uoste dirbantys VSAT pareigūnai iš antžeminio aptarnavimo tarnybų gavo pranešimą, kad reisu iš Londono atskrendančiame lėktuve vienas keleivių elgiasi chuliganiškai, nepaklusta įgulos reikalavimams.

Turėta žinių, kad vyras agresyvus, necenzūriniais žodžiais plūsta įgulos narius, triukšmauja, ignoruoja reikalavimus liautis ir taip kelia pavojų skrydžio saugumui. Pasieniečių buvo paprašyta pagalbos sulaikant chuliganą.

Lėktuvui nusileidus Vilniuje pasieniečiai ir policijos pareigūnai prie trapo sulaikė akivaizdžiai neblaivų vyrą.

Paaiškėjo, kad sulaikytasis – 46-erių Druskininkų gyventojas. Pasieniečiai triukšmadarį perdavė policininkams, kurie tirs incidento aplinkybes ir priims sprendimą dėl nuobaudos.

Oro uostuose nuolat pasitaiko atvejų, kuomet pasieniečiams tenka atlikti ne tik savo tiesiogines funkcijas, bet ir spręsti įvairius neblaivių, chuliganiškai ar neadekvačiai besielgiančių asmenų sukeltus incidentus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.