Pareigūnams įkliuvęs beteisis BMW vairuotojas pasiteisino, kad važiuoja į policiją aiškintis dėl ankstesnio girtumo

Šalčininkuose pareigūnai sustabdė beteisio vairuotojo vairuojamą automobilį BMW. Vyras teisinosi, kad važiuoja į policijos komisariatą aiškintis dėl gruodžio mėnesio incidento, kuomet policijai įkliuvo girtas prie vairo.

 Pareigūnų dėmesį patraukė sniegu užneštas automobilio galas.<br> Facebook/Šalčininkų rajono policijos komisariatas nuotr.
 Pareigūnų dėmesį patraukė sniegu užneštas automobilio galas.<br> Facebook/Šalčininkų rajono policijos komisariatas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2023, 2:16 PM, atnaujinta Feb 24, 2023, 2:24 PM

Vasario 22 d. apie 10 val. Šalčininkuose, Vilniaus g., pareigūnų dėmesį patraukė važiuojantis automobilis BMW, kurio visas kėbulo galas buvo aptrauktas sniegu.

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šalčininkų rajono policijos komisariatas, sustabdžius šį automobilį, paaiškėjo, kad jį vairuoja Turgelių miestelio gyventojas (gim. 1983 m.). Jis policijos pareigūnams prisipažino, kad neturi teisės vairuoti transporto priemonės. Teisė vairuoti jam atimta dėl sveikatos problemų.

Vairuotojas policijos pareigūnams įkliuvo ne pirmą kartą – 2022 m. gruodžio 28 d. buvo sustabdytas girtas, tuomet į alkoholio matuoklį jis įpūtė daugiau nei 1,5 prom.

Pasiteiravus, kur važiavo šį kartą, vyras atsakė, kad pas Šalčininkų r. PK tyrėją dėl įvykio gruodžio mėnesį.

Nors iki Šalčininkų vyriškis atvyko komfortiškai su BMW, tačiau namo teko grįžti autobusu. Automobilis buvo pakrautas ir išvežtas į saugomą aikštelę.

Vyrui gresia bauda nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio eurų, taip pat galimas ir transporto priemonės konfiskavimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.