Susipykę panevėžiečiai išsitraukė ginklus ir pradėjo šaudyti vienas į kitą

Panevėžio policija aiškinasi incidentą, kuomet du susipykę panevėžiečiai išsitraukė ginklus ir pradėjo šaudyti vienas į kitą.

Vyras traukia pistoletą.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Vyras traukia pistoletą.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2023, 9:19 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 15 d. apie 18 val. 10 min. Panevėžyje, Ramygalos g., name, dėl keliamo triukšmo tarp vyro (gim. 1991 m.) ir kito girto (1,21 prom.) vyro (gim. 1981 m.) kilo konfliktas.

Per konfliktą girtas vyriškis iššovė iš pneumatinio pistoleto į savo oponentą, šis neliko skolingas ir išsitraukęs savo ginklą šovė keletą šūvių iš teisėtai laikomo dujinio pistoleto „Walther P99“.

Žmonės per susišaudymą nesužaloti.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes. Kol kas pareigūnai incidentą vertina kaip administracinį nusižengimą dėl ginklų ir šaudmenų saugojimo, laikymo, nešiojimo ar gabenimo tvarkos pažeidimo.

Įstatymai skelbia, kad ginklo, šaudmenų, kuriems įsigyti, laikyti ar nešioti nereikalingas leidimas, saugojimo, laikymo, nešiojimo ar gabenimo taisyklių pažeidimas užtraukia įspėjimą arba baudą nuo dvidešimt iki trisdešimt eurų.

Teisėtai įgytų ginklo, šaudmenų, kuriems įsigyti, laikyti ar nešioti reikalingas leidimas, saugojimo, laikymo, nešiojimo ar gabenimo taisyklių pažeidimas užtraukia baudą nuo trisdešimt iki šešiasdešimt eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.