Gatvėse – įžūlūs chuliganų išpuoliai: kumščiais puolė žmones, daužė jų automobilius

Chuliganai sostinėje ir kituose miestuose šeštadienį gatvėse smurtavo prieš atsitiktinai sutiktus žmones, niokojo jų automobilius.

 Chuliganai gatvėse sumušė žmones, suniokojo jų automobilius. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Chuliganai gatvėse sumušė žmones, suniokojo jų automobilius. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-18 09:44

Šeštadienio naktį, praėjus maždaug valandai nuo vidurnakčio Vilniuje, Verkių gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, triukšmadarys spardė ir daužė stovinčius automobilius, juos apgadindamas, garsiai šūkavo, tokiu būdu demonstravo nepagarbą aplinkiniams bei sutrikdė viešąją tvarką ir rimtį. Įtariamasis (gimęs 1994 m.) uždarytas į areštinę.

Po vidurdienio Vilniuje, Jočionių gatvėje vandalas išdaužė įmonės krovininio automobilio „Volvo“ priekinį lango stiklą, kurio šukės sužalojo vyrą (gimusį 1985 m.). Nukentėjusysis, suteikus med. pagalbą ligoninėje, gydosi ambulatoriškai. Neblaivus (2,65 prom.) įtariamasis (gimęs 1988 m.) uždarytas į areštinę.

Apie 19 valandą Kretingoje, Kęstučio gatvėje, daugiabučio namo kieme 1999 m. gim. vyras (2,85 prom.) ir 2001 m. gim. vyras (2,35 prom.), įvykus žodiniam konfliktui sumušė 1984 m. gim. vyrą ir apgadino automobilį „Citroen Elysee“.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Taip pat šeštadienį Klaipėdos pareigūnams buvo pranešta, jog uostamiestyje, Brožynų gatvėje apgadintas BMW – subraižytos priekinės ir galinės durelės. Žala apie 1000 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.