Jonavos r. siautėjęs „Mercedes-Benz“ vairuotojas partrenkė pareigūnę ir paspruko

Jonavos policija ieško vyro, kuris automobiliu partrenkė jo raminti atvykusią pareigūnę ir iš įvykio vietos paspruko. Policija žino visus siautėjusio vyro duomenimis, tad manoma, jog tai tik laiko klausimas, kada įtariamasis bus sučiuptas.

Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2023, 9:29 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 23 d. apie 2 val. 52 min. gautas pranešimas, kad Jonavos r., Dumsiškių kaime, sodyboje, automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojas sodyboje esantiems žmonėms grasina teleskopine lazda.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams ir priėjus prie stovėjusio automobilio „Mercedes Benz“, jo vairuotojas staiga pajudėjo iš vietos ir kliudė Kauno apskrities VPK Jonavos r. PK pareigūnę (gimusi 1996 m.).

Pareigūnė, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Tuo tarpu automobilį vairavęs vyras (gim. 1994 m.) paspruko ir yra ieškomas. Kadangi policija žino visus siautėjusio vyro duomenimis, tad manoma, jog tai tik laiko klausimas, kada įtariamasis bus sučiuptas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.