Geradarę vaidinusi vagilė iš senolės namų išsinešė 1250 eurų ir aukso dirbinių

Devintąją dešimtį bebaigianti moteris, gyvenanti kaime netoli Marijampolės, sulaukė nekviestos viešnios ir patikėjo, kai ji prisistatė esanti socialinė darbuotoja. Pastaroji iš pensininkės namų paspruko su grobiu.

Devintąją dešimtį bebaigianti moteris, gyvenanti kaime netoli Marijampolės, sulaukė nekviestos viešnios ir patikėjo, kai ji prisistatė esanti socialinė darbuotoja.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Devintąją dešimtį bebaigianti moteris, gyvenanti kaime netoli Marijampolės, sulaukė nekviestos viešnios ir patikėjo, kai ji prisistatė esanti socialinė darbuotoja.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-24 12:35, atnaujinta 2023-09-24 12:36

Per pietus 87 metų sodybos šeimininkė buvo lauke ir pastebėjo pro vartelius į jos kiemą įeinančią pusamžę tamsaus gymio moterį. Atvykėlė sakė, kad dirba socialine darbuotoja, lanko ir prižiūri vienišus žmones, ir pati pakvietė šeimininkę pasikalbėti į virtuvę.

Nepažįstamoji išsitraukė sąsiuvinį, rašiklį ir ėmė klausinėti, ar pensininkei reikia malkų, ar savivaldybė skiria maisto produktų. Šeimininkė, neįtardama nekviestos viešnios kėslų, nuoširdžiai atsakinėjo į visus klausimus, pasiguodė, kad reikėtų malkų.

Tariama socialinė darbuotoja pažadėjo, kad greitai bus atvežta malkų, ir paprašė parodyti malkinę. Vos tik išėjusi į kiemą atvykėlė staiga pareiškė, kad kambaryje paliko savo užrašus, ir neva nuėjo jų pasiimti.

Sunkiai vaikštanti pensininkė liko stovėti kieme. Po kiek laiko iš namo išbėgo nepažįstamoji ir nuskuodė pro vartelius į gatvę.

Ligota šeimininkė, įtarusi kažką negera, bandė vytis, tačiau kone perpus jaunesnė viešnia buvo greitesnė.

Pensininkė iš karto nuėjo į kambarį ir patikrino spintoje laikomą rankinuką. Jame nebebuvo 1250 eurų ir aukso dirbinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.