Kaune ir Šiauliuose pareigūnai aptiko neteisėtai laikomą ginklą, šaudmenis bei kastetą

Pirmadienį pareigūnai Kaune ir Šiauliuose rado neteisėtai laikomą ginklą bei šaudmenis. Policininkai vieną vyrą po apžiūros uždarė net į areštinę.

Ginklas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Ginklas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2023, 11:06 AM

Apie 15 val. 57 min. Kaune, Taikos prospekte, moteris (gim. 1986 m.), tvarkydama mirusio tėvo (gim. 1945 m.) rūsio patalpą, rado neteisėtai laikomus 96 vnt. šovinių (kalibras nustatinėjamas), kuriuos paėmė policijos pareigūnai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Tą pačią dieną apie 23 val. 30 min. Šiauliuose, Frenkelių gatvėje, buvo sustabdytas automobilis „Saab 95“, kurį vairavo vyras, gimęs 1996 metais.

Policijos departamentas praneša, kad automobilio apžiūros metu pareigūnai rado ir paėmė daiktą panašų į pistoletą, kastetą bei graižtvinio ginklo šaudmenis.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis ir neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.