Girtas vyras Klaipėdoje sudegino 35 tūkst. eurų kainuojantį „Lexus“ Greta suniokotas dar vienas „Lexus“

Klaipėdos policija sulaikė ir į areštinę uždarė girtą vyrą, kuris įtariamas automobilio „Lexus“ padegimu. Sudegusį automobilį savininkai įvertino 35 tūkst. eurų.

Sudegęs automobilio salonas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Sudegęs automobilio salonas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2023, 9:29 AM, atnaujinta Oct 20, 2023, 10:18 AM

Policijos departamentas praneša, kad spalio 19 d. apie 18 val. 33 min. Klaipėdoje, Naujojo Sodo g., automobilyje „Lexsus UX250H“ kilo gaisras, kurio metu apdegė automobilio salonas.

Nuostolis – 35 000 eurų.

Girtas (2,15 prom.) padegimu įtariamas vyras (gim. 1995 m.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Po kiek laiko, apie 20 val. 40 min. pastebėta, kad toje pačioje Naujojo Sodo g. pastebėta, kad yra apgadintas prie viešbučio stovėjęs dar vienas automobilis „Lexsus“.

Klaipėdos apskrities VPK praneša, automobiliui apgadintas priekinis stiklas, pavogti abu valstybiniai numeriai ir sulaužyti jų rėmeliai.

Žala – 3 300 eurų.

Ar abu įvykiai susiję, kol kas nežinoma. Tačiau tai, kad toje pačioje gatvėje vienas netoli kito panašiu laiku suniokoti du tos pačios markės automobiliai, kelia įtarimų.

Dėl abiejų incidentų pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl turto sugadinimo ar sunaikinimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu arba išardydamas ar sugadindamas įrenginį ar agregatą, jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės, arba sunaikino, išardė ar sugadino strateginę arba svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, arba sunaikino ar sugadino didelės vertės svetimą turtą ar didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčias vertybes, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.