Klaipėdos policininkams sustabdžius automobilį paaiškėjo, kad vairuotojas turi sėdėti kalėjime Pas keleivį rasta kvaišalų

Klaipėdos policijos pareigūnai patikrinimui sustabdę automobilį greitai išsiaiškino, kad vairuotojas yra ieškomas, jam skirtas suėmimas. Tuo tarpu pas automobilio keleivį pareigūnai rado kvaišalų.

 Antrankiai, kanapės.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Antrankiai, kanapės.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2023, 9:48 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, spalio 29 d. apie 23 val. 53 min. Klaipėdoje, Liepojos g., pareigūnai sustabdė automobilį „Citroen“, kurį vairavo 2004 m. vaikinas vyras. Kartu keleivio važiavo to paties amžiaus jaunuolis.

Dalinės apžiūros metu pas keleivį ir automobilyje rasta suktinių nuorūkų, kurios skleidė specifinį, augalinės kilmės narkotinei medžiagai būdingą kvapą.

Taip pat nustatyta, kad yra paskelbta vairuotojo paieška, nes jis pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas. Dėl to vaikinui buvo skirtas suėmimas, jis jau prieš kurį laiką turėjo keliauti į belangę.

Keleiviui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tuo tarpu vairuotojas sulaikytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.