Panevėžio policija vaikėsi girto ir beteisio vairuotojo „Audi“ – apdaužyti du policijos automobiliai Sužalotas pareigūnas

Panevėžyje per girto ir beteisio vairuotojo gaudynes apdaužyti du policijos automobiliai. Per incidentą buvo sužalotas policijos pareigūnas. Bėglys sučiuptas ir uždarytas į areštinę.

 Policija, sudaužytas policijos automobilis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, sudaužytas policijos automobilis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2023, 8:59 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 16 d. apie 23 val. Panevėžyje, Klaipėdos g., nestojo stabdomas automobilis „Audi A6“, kurio vairuotojas padidinęs greitį nuvažiavo.

Persekiojimo metu minėtas automobilis buvo stabdomas Panevėžio r., kelio Ramygala-Krekenava 7-ame km, vėliau jis sukėlė eismo įvykį, kurio metu apgadino tarnybinius automobilius „Mercedes Benz Vito Tourer“ ir „VW Kombi“.

Sulaikytas girtas (1,97 prom.) ir neturintis teisės vairuoti (kai teisė atimta) vyras (gim. 1982 m.), kuris uždarytas į areštinę. Įvykio metu sužalotas tarnybos metu uniformuotas Panevėžio apskrities VPK pareigūnas (gim. 1995 m.), kuris gydomas ambulatoriškai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.