Aukštaitijoje liejasi kerštas, o jo nuostoliai – tūkstantiniai: išpuoliams kartojantis, policija gerų žinių neturi

Šeškų kaimo (Panevėžio r.) sodininkų bendrijoje pavedžioti šunį išvedusi jauna moteris buvo priblokšta – kieme stovintis jos automobilis buvo apipiltas raudonais dažais.

Kieme stovintis automobilis buvo apipiltas raudonais dažais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kieme stovintis automobilis buvo apipiltas raudonais dažais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 2:09 PM

Bendrajam pagalbos centrui paskambinusi moteris sakė, kad dar neprašvitę, todėl neįžvelgia, ar vandalai daugiau ką nors ištepliojo.

Tik vėliau ji pamatė, kad raudonais dažais aptaškyta vienos namo pusės išorinė siena ir aplaistytos trinkelės. Juodą darbą vandalai atliko naktį, kai šeimininkai miegojo.

Moteris teigė, kad vienu metu name buvęs šuo ėmė urgzti, bet šeimininkai į tai nekreipė dėmesio. Patirtą nuostolį nukentėjėliai įvertino 13 tūkst. eurų.

Greičiausiai chuliganai taip pasielgė kerštaudami, tačiau juos nustatyti bus nelengva – name nėra vaizdo stebėjimo kamerų. Panevėžio policijos atstovė Akvilė Aleksejeva gerų žinių neturėjo – įtariamieji dar nesurasti.

Anksčiau panašų išpuolį patyrė Panevėžyje, A.Smetonos gatvėje, gyvenanti pusamžė moteris. Naktį ji pastebėjo, kad privataus namo kieme stovintis lengvasis automobilis buvo apipiltas dažais.

Vandalų buvo sulaukęs ir Palangos gatvėje gyvenantis pusamžis vyras. Grįžęs į namus jis pamatė, kad geltonais dažais apipilti vartai, pakeliamosios garažo durys, siena, gėlių vazonas ir trinkelės. Nuostolis siekė daugiau kaip 5 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.