Kaune ir Vilniaus rajone – dvi mįslingos mirtys: vyrai buvo patyrę sunkias traumas ir praradę sąmonę Vienas rastas automobilyje, kūnas nusėtas žaizdomis

Savaitgalį policija pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl mirties priežasties nustatymo – aiškinamasi, ar prieš 53 metų kaunietį ir 45 metų vyrą iš Vilniaus rajono nebuvo pavartotas smurtas.

 Kaune ir Vilniaus rajone dviejų vyrų mirtys policijai sukėlė abejonių, ar prieš juos nebuvo pavartotas smurtas. Laukiama medicinos ekspertų išvadų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Kaune ir Vilniaus rajone dviejų vyrų mirtys policijai sukėlė abejonių, ar prieš juos nebuvo pavartotas smurtas. Laukiama medicinos ekspertų išvadų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2023, 9:00 AM, atnaujinta Nov 26, 2023, 9:08 AM

Šeštadienio naktį, apie 2 valandą Medininkų kaime (Vilniaus r.) vyriškis buvo rastas sunkiasvoriame automobilyje, su daugybiniais kūno sužalojimais. Jis buvo ištiktas komos.

Vyras buvo skubiai nuvežtas į ligoninę, tačiau medikams išgelbėti jo nepavyko – širdis sustojo praėjus 7 valandoms nuo pristatymo į gydymo įstaigą.

Tiriama, ar vyras galėjo susižaloti pats. Neatmetama, jog jis buvo užpultas.

Penktadienį, prieš vidurdienį savo namuose Žemojoje gatvėje sunkią galvos traumą patyrė kaunietis, kurį greitosios pagalbos medikai pristatė į ligoninę. Vyras mirė gydymo įstaigoje po paros. 

Pareigūnai šiuo metu laukia teismo medicinos ekspertų išvadų, kurios nulems tolesnę bylų eigą – jos bus nutrauktos arba perkvalifikuotos į nužudymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.