Per Kaune sukeltą gaisrą sudegė trys automobiliai, o dar vienas buvo apgadintas

Paskutiniąją praėjusių metų dieną teko paplušėti Kauno ugniagesiams – jie gesino du padegtus vilkikus. Per gaisrą sudegė abu vilkikai bei šalia stovėjęs lengvasis automobilis, o dar vienas automobilis apdegė.

Per gaisrą sudegė trys automobiliai bei buvo apgadintas dar vienas automobilis. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Per gaisrą sudegė trys automobiliai bei buvo apgadintas dar vienas automobilis. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2024, 8:50 AM

Apie Kaune, Plytinės gatvėje degančius vilkikus ugniagesiams buvo pranešta gruodžio 31 d. 19 val. 08 min.

Atskubėjus ugniagesiams liepsnos jau niokojo automobilius „MAN TGF“ (pagamintas 2016 m.) ir „MAN TGF 18.400“ (pagamintas 2008 m.) su puspriekabe „SCHMITZ SCS24“ (pagaminta 2008 m.).

Per gaisrą sudegė ne tik šie abu vilkikai, bet ir šalia jų stovėjęs lengvasis automobilis „Volkswagen Tiguan“ (pagamintas 2008 m.).

Per gaisrą buvo apgadintas ir dar vienas automobilis – nuo ugnies kaitros suskilo šalia stovėjusio automobilio „Mercedes-Benz (pagamintas 2015 m.) priekinis stiklas ir apsilydė priekinės apdailos detalės.

Per šį gaisrą padaryti nuostoliai dar tikslinami.

Gaisravietę apžiūrėję specialistai nustatė, kad šis gaisras buvo sukeltas tyčia.

Apie tai buvo pranešta policijos pareigūnams, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.