Nuo sukčių nukentėjęs telšiškis nusprendė juos pamokyti, tačiau prarado dar daugiau pinigų

Kartą nuo sukčių jau nukentėjęs šešiasdešimtmetis telšiškis susigundė kitų sukčių pasiūlyta galimybe atgauti anksčiau prarastus pinigus.

 Telšiškis patikėjo YouTube save reklamuojančiais skolų išmušinėtojais ir neteko 960 eurų.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotrauka
 Telšiškis patikėjo YouTube save reklamuojančiais skolų išmušinėtojais ir neteko 960 eurų.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2024, 6:37 PM, atnaujinta Jan 5, 2024, 6:38 PM

Vyriškis ne tik neatgavo anksčiau prarastų pinigų, bet ir vėl patyrė nuostolių.

Į policiją dėl iš jo išviliotų 960 eurų kreipęsis telšiškis papasakojo, kad galimybe užsidirbti investuojant pinigus jis susidomėjo dar 2021 metais.

Tai padaryti vyrą įkalbinėję asmenys žadėjo gerą pelną. Jų pasiūlymu susigundęs telšiškis nusprendė pabandyti investuoti ir į nurodytą sąskaitą pasiuntė 250 eurų.

Rimtu investuotoju vyras netapo – nesulaukęs žadėto pelno telšiškis daugiau pinigų niekam nebesiuntė ir netgi pamėgino atgauti jau „investuotuosius“.

Investavimo konsultantais apsimetę sukčiai pinigų lengvatikiui negrąžino.

Su 250 eurų praradimu telšiškis susitaikė, tačiau nuoskanda liko.

Skaudžius prisiminimus vyrui neseniai vėl atgaivino YouTube pamatytas vaizdo įrašas apie skolas atgauti padedančią kompaniją.

Telšiškis nusprendė susisiekti su šią kompanija ir pasidomėti. ar nebūtų galima atgauti tų 250 eurų, kuriuos jis lengva ranka atidavė „investavimo konsultantams“.

YouTube save reklamuojantys skolų išmušinėtojai pažadėjo padėti atgauti ne tik investuotus 250 eurų, bet ir „investavimo konsultantų“ pažadėtas palūkanas, kurių per kelerius metus trunkančią „investiciją“ turėjo susikaupti gan nemažai.

Pažadai buvo tokie tikroviški, kad telšiškis ilgai nesvarstė. Kartą sukčių jau apgautas vyras nusprendė pasinaudoti skolų išmušinėtojų paslaugomis ir už būsimą darbą į jų nurodytą sąskaitą pasiuntė 960 eurų.

Tai padaręs telšiškis ėmė laukti gerų žinių, tačiau jų taip ir nesulaukė.

Vyras ne tik neatgavo išieškoti iš „investavimo konsultantų“ jam pažadėtų pinigų, bet ir neteko skolų išmušinėtojams pasiųstos sumos.

Telšiškis dar bandė susisiekti su YouTube besireklamuojančiais skolų išmušinėtojais, tačiau to padaryti nepavyko.

Pagaliau supratęs, kad vėl tapo sukčių auka, vyras kreipėsi pagalbos į policiją.

Nukentėjusiojo pareiškimą gavę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.