Nuo Biržų pareigūnų sprukęs įtariamasis vagystėmis šoko pro langą ir susilaužė koją

Šių metų sausio paskutiniąją ir vasario pirmąją savaitę Biržuose registruotos net kelios įžūlios vagystės iš parduotuvių. Vienu atveju į parduotuvę patekta išdaužus pastato durų langą ir pagrobtas kasos aparatas, kitu atveju įsibrauta į gėrimų parduotuvę ir pasisavinti alkoholiniai gėrimai ir rūkalai.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2024, 5:33 PM

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Panevėžio apskrities VPK, pareigūnai greitai nustatė įtariamuosius vagystėmis.

„Neišvengėme pasipriešinimo! Vienas iš nustatytų įtariamųjų, norėdamas išvengti atsakomybės už savo veiksmus dėl galimai įvykdytos vagystės, nuo pareigūnų spruko iššokdamas per antrojo aukšto langą ir susilaužė koją. Tačiau sulaikymo išvengti nepavyko“, - skelbia Panevėžio apskrities VPK.

Šis vyras taip pat yra įtariamas ir dėl kitų vagysčių iš prekybos centrų.

Pareigūnai įvairiose Biržų miesto vietose atliko kratas, kurių metu buvo surasta ir paimta dalis iš parduotuvės pavogto alkoholio ir įvairių tabako gaminių.

Ikiteisminiams tyrimams vadovaujantys Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorai sprendžia klausimą dėl kardomųjų priemonių skyrimo įtariamiesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.