Prokuratūra trims mėnesiams prašo suimti P. Navicką, pravarde Gestapas

Kauno apygardos prokuratūra prašo trims mėnesiams suimti vagystėmis, plėšimu panaudojant peilį įtariamą kaunietį Paulių Navicką, pravarde Gestapas.

Kauno apygardos prokuratūra prašo trims mėnesiams suimti vagystėmis, plėšimu įtariamą kaunietį Paulių Navicką, pravarde Gestapas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kauno apygardos prokuratūra prašo trims mėnesiams suimti vagystėmis, plėšimu įtariamą kaunietį Paulių Navicką, pravarde Gestapas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 2:14 PM

Teismo posėdis vyks trečiadienį, informavo Kauno apylinkės teismo atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Vyras žinomas dėl daugiau nei prieš dešimtmečius Kaune įvykdyto nusikaltimo, kai išžagino ir nužudė aštuonerių metų mergaitę, ji buvo numesta nuo tilto.

Už 1995 metais įvykdytą nusikaltimą tuomet jaunuoliui bausmė nebuvo skirta, jis buvo pripažintas nepakaltinamu, jam paskirtas priverstinis gydymas.

2020 metų gruodį 44 metų vyras buvo išleistas iš Rokiškio psichiatrijos ligoninės, netrukus jis vėl pakliuvo į teisėsaugos rankas, nes buvo įtartas vagystėmis ir kitais nusikaltimais.

Manoma, kad pirmadienį P. Navickas apiplėšė vyrą Savanorių prospekte.

Kaip skelbė Policijos departamentas, kovo 11-osios vakarą, apie 23 val. 30 min. Kaune, Savanorių prospekte, vyras, grasindamas vyrui (gim. 1981 m.), pagrobė rankinę, kurioje buvo piniginė ir dokumentai bei pasišalino.

Vėliau pasišalinęs vyras grįžo ir vėl grasindamas pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei reikalavo eiti prie bankomato ir nuimti pinigus.

Įtariamasis, pas kurį rasti pagrobti daiktai, (gim. 1980 m.) uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.