Be kelnių, bet su kepure ir akiniais – Vilniuje girtas vyras užšoko ant automobilio ir vairuotojai demonstravo savo grožybes

Vilniaus policija sulaikė ir apklausė vyrą, kuris būdamas girtas be kelnių šlaistėsi judrioje sankryžoje, o galiausiai užšokęs ant pravažiuojančio automobilio variklio dangčio vairuotojai demonstravo visas savo grožybes.

 Policija Vilniuje sulaikė nuogą vyrą.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija Vilniuje sulaikė nuogą vyrą.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2024, 9:28 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, kovo 14 d. apie 17 val. Vilniuje, Laisvės pr. ir Narbuto g. sankryžoje, viešoje vietoje, girtas vyras (gimęs 1982 m.) keikėsi necenzūriniais žodžiais ir, nusimovęs kelnes demonstravo aplinkiniams savo lyti organą.

Dėl važiuojamojoje kelio dalyje besišlaistančio nuogo vyro išpuolių Vilniaus policija sulaukė net keturių skambučių. Buvo nurodyta, kad vyras be kelnių, tačiau su balta kepure ir akiniais. Jis juokiasi ir keikiasi, vaikšto po važiuojamą kelio dalio.

Galiausiai vyriškis kažkelintą kartą išėjo į važiuojamąją kelio dalį ir, kaip skelbia policija, „iš chuliganiškų paskatų“ užlipo ant automobilio „Ford Focus“ bei jo vairuotojai (gimusi 1995 m.) demonstravo visas savo grožybes.

Per incidentą automobilis buvo apgadintas. Savininkė nuostolį įvertino 1 000 eurų.

Atvykę policijos patruliai vyrą sulaikė ir išsivežė apklausai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.