Klaipėdos policijos akiratyje atsidūrė nepilnametis grafičių mylėtojas – pareikšti įtarimai

Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atliekantys ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo nustatė nepilnametį įtariamąjį, galėjusį grafičiais išteplioti daug paplūdimio įrangos Melnragėje.

 Pas nepilnametį rasti įkalčiai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Pas nepilnametį rasti įkalčiai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2024, 11:24 AM

2024 m. sausio mėnesio 4 d. buvo gautas paplūdimius prižiūrinčios įstaigos atstovo pareiškimas, kad Klaipėdoje, Ruonių g., Melnaragės paplūdimyje, purškiamais aerozoliniais dažais yra apipiešta 20 persirengimo kabinų bei gelbėtojo posto išorinė siena. Žala įvertinta daugiau nei 730 eurų.

Tyrimo metu nustatyta, kad tai padaryti galėjo 2007 m. gimęs nepilnametis. Atlikus kratą jo gyvenamojoje vietoje buvo rastos priemonės, kurios galėjo būti naudotos nusikalstamai veikai įvykdyti: dažai, jų flakonėliai, markeriai, užrašai, piešinių eskizai, kitų tyrimui reikšmės turinčių daiktų.

Vaikinui pareikšti įtarimai. Tyrimą tęsiantys pareigūnai neatmeta, kad minėtas įtariamasis uostamiestyje grafičiais išpiešti galėjo ir daugiau objektų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.