Kelių gaidelis prisiskraidė: neteks ir vairuotojo pažymėjimo, ir motociklo

Bauda, vairuotojo pažymėjimo netekimas ir motociklo konfiskavimas. Tokios nuobaudos sulauks motociklu skrajojęs ir nuo pareigūnų pasprukti Vilniuje bandęs 26 metų vaikinas.

Motociklininkas nepakluso reikalavimui sustoti, padidino greitį, bet vis tiek buvo sučiuptas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Motociklininkas nepakluso reikalavimui sustoti, padidino greitį, bet vis tiek buvo sučiuptas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2024, 7:55 PM, atnaujinta Mar 30, 2024, 8:00 PM

Prevencinę greičio kontrolės priemonę šeštadienį vykdę Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Kelių policijos valdybos 1-ojo skyriaus pareigūnai popiet Vakariniame aplinkkelyje užfiksavo net 167 km/val. skriejantį motociklą.

Sportiniu „Suzuki“ važiavęs vaikinas nereagavo į pareigūno reikalavimą sustoti: matė, kad uniformuotas policininkas moja skrituliu su raudonu atšvaitu, bet tik padidino greitį ir nurūko.

Keldamas pavojų kitiems eismo dalyviams bėglys buvo padidinęs greitį iki 250 km/val., o galiausiai nusuko į Panevėžio link besidriekiančią magistralę A2. 

Maždaug už 30 kilometrų, netoli viešbučio „Vilnius Grand Resort“ bėgliui vis tiek teko sustoti. Jį pasivijo visą kelią persekioję pareigūnai.

Už padarytus nusižengimus pažeidėjui gresia 450–550 eurų bauda, teisės vairuoti atėmimas 3 – 5 metams ir motociklo konfiskavimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.