Sostinės Fabijoniškių, Lazdynų mikrorajonuose, Lentvaryje sulaikyti galimai narkotikus platinę asmenys

Vilniaus Fabijoniškių, Lazdynų mikrorajonuose, Lentvaryje policija sulaikė galimai narkotikus platinusius asmenis, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK).

Pareigūnai sulaikė kvaišalus platinusius asmenis. <br>Lauros Jurgelevičiūtės/VSAT asociatyvi nuotr.
Pareigūnai sulaikė kvaišalus platinusius asmenis. <br>Lauros Jurgelevičiūtės/VSAT asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-03 15:16

Kaip skelbia Vilniaus AVPK, sėkmingų operacijų, atliktų kovo 26 d. Fabijoniškių, Lazdynų ir Lentvario rajonuose metu, sulaikyti asmenys, neteisėtai disponavę narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis.

„Visiems įtariamiesiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti“, – teigiama Vilniaus AVPK pranešime spaudai.

Anot policijos, asmenų sulaikymo ir kratų metu buvo rastas didelis kiekis galimai psichotropinės medžiagos – 3-chlormetkatinono (3-CMC) ir narkotinės medžiagos – kanapių bei hašišo, taip pat svėrimo, fasavimo ir pakavimo priemonių, pinigų, galimai gautų nusikalstamu būdu.

Dėl įvykio Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.