Greitkelyje Vilnius-Kaunas įkliuvo vyras, gabenęs sportinį krepšį, prikimštą kanapių

Vilniaus policijos patruliai kelyje Vilnius-Kaunas ties Grigiškėmis patikrinimui sustabdę automobilį, jame aptiko sportinį krepšį, kimšte prikimštą maišais su kanapėmis. Automobilio vairuotojas atsidūrė areštinėje.

 Antrankiai, kanapės.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Antrankiai, kanapės.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2024, 9:33 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, balandžio 18 d. apie 17 val. 10 min. Vilniuje, kelyje Vilnius-Kaunas, neprivažiavus Grigiškių, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Opel Insignia“, kurį vairavo vyras (gimęs 1990 m.).

Kodėl tiksliai policijos patruliai patikrinimui nusprendė sustabdyti šį automobilį, kol kas nežinoma. Tačiau aišku tai, kad pareigūnams apžiūrint mašiną, automobilio salone ant priekinės sėdynės rastas vienas paketas, o ant galinės – sportinis krepšys, kuriame buvo dar 8 paketai su žalia augalinės kilmės aitrų kvapą turinčia medžiaga. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

Automobilio vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Tyrimas perduotas Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnams.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno, siuntė, pardavė ar kitaip platino labai didelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dešimties iki penkiolikos metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.