Kvaišalai Marijampolės kalėjimo nuteistųjų nepasiekė

Per sėkmingą Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdybos Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų operaciją užkardytas kelias narkotinių medžiagų patekimui į Marijampolės kalėjimą.

Kvaišalai nuteistųjų nepasiekė.<br>V.Balkūno nuotr.
Kvaišalai nuteistųjų nepasiekė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kalėjimų tarnyba

Apr 22, 2024, 12:21 PM, atnaujinta Apr 22, 2024, 12:22 PM

Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdybos Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai, padedant Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, Marijampolės mieste sustabdė automobilį „Mercedes Benz“, kurį vairavo Mažeikių miesto gyventojas. Automobilyje kaip keleiviai taip pat vyko dar du asmenys.

Patikrinus automobilio vidų, jame buvo rasti paslėpti trys paketai su galimai labai dideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų: apie 250 gramų šviesios spalvos miltelių, kaip įtariama, psichotropinės medžiagos bei apie 150 gramų augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotinės medžiagos. Du automobiliu vykę asmenys sulaikyti ir uždaryti į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Paimtos galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos buvo skirtos Marijampolės kalėjimo nuteistiesiems, kurių vertė platinant jas Marijampolės kalėjime, laisvės atėmimo bausmę atliekančių nuteistųjų tarpe, gali siekti apie 35 tūkstančius eurų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.