Girti vaikinai po avarijos liko miegoti automobilyje

Penktadienio naktį Klaipėdos rajone įvyko avarija. Prie „Renault Laguna“ vairo sėdęs neblaivus vaikinas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuskriejo nuo kelio. Per nelaimę buvo sužeistas taip pat neblaivus penkiolikmetis automobilio keleivis. Patyręs sunkių sužalojimų jis buvo išgabentas į Klaipėdos vaikų ligoninę.

Nelaimės vietoje dirbo du ugniagesių-gelbėtojų ir du medikų ekipažai.
Nelaimės vietoje dirbo du ugniagesių-gelbėtojų ir du medikų ekipažai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-31 15:29, atnaujinta 2018-03-17 00:57

Iš ryto į policiją kreipėsi Endriejavo kaimo gyventoja, kuri pranešė, kad dingo jos automobilis, kuris, kaip paaiškėjo, ir pateko į avariją.

Avarija įvyko apie pirmą valandą nakties. Tačiau nuo kelio kelyje Veiviržėnai-Endriejavas nulėkusį automobilį žmonės pastebėjo 6 val. 30 min. Viduje miegojo du įkaušę vaikinai. Policija nustatė, kad mašiną vairavo Endriejavo kaimo gyventojas. 1993 metais gimęs paauglys į alkoholio matuoklį įpūtė 1,26 promilės.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad po avarijos vaikinai atsidūrė ant galinės automobilio sėdynės. Dar neaišku, ar juos ten nubloškė smūgis, ar taip vaikinai siekė išvengti atsakomybės.

Nelaimės vietoje dirbo du ugniagesių-gelbėtojų ir du medikų ekipažai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.