Pasvalio rajono tvenkinyje atsidūrė neblaivaus vairuotojo „Audi“

„Pranešė sinoptikai, kad paskutinė šilta diena, tai sumanė kažkas nusimaudyti“, – juokavo Namišių seniūnijos (Pasvalio r.) seniūnas Kęstutis Valantonis. Vėlų antradienio vakarą Namišiuose į tvenkinį įlėkė nuo kelio nuskriejęs automobilis „Audi“. Išgirdę triukšmą, atbėgo vietos gyventojai ir vairuotoją iš automobilio ištraukė. Netrukus paaiškėjo, kad pasvalietis kaskadininko vertą skrydį atliko būdamas neblaivus.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Sep 19, 2012, 11:23 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:00 PM

Laimingai pasibaigusi nelaimė Namišiuose įvyko antradienį, likus maždaug pusvalandžiui iki 23 val. Pačiame kaime, netoli mokyklos yra įrengtas priešgaisrinis tvenkinys. Šalia jo eina asfaltuota gatvė. Į šį tvenkinį vėlų vakarą nežinia dėl kokių priežasčių ir įlėkė automobilis „Audi“, prieš tai numušęs apsauginę tvorą.

Išgirdę triukšmą, atskubėjo netoliese gyvenantys žmonės ir padėjo vairuotojui iš automobilio išlipti. Jis važiavo vienas. Atvažiavus policijai paaiškėjo, kad automobilio nesuvaldė neblaivus (1,88 promilės) Pasvalio gyventojas L. M.

Pasak Namišių seniūno K. Valantonio, vairuotojui pasisekė, kad jo automobilis iš pradžių atsitrenkė į kelio atitvarus – tai sumažino jo greitį, todėl „Audi“ į tvenkinio gilumą nenulėkė, atsidūrė seklumoje.

Iškviesti ugniagesiai „Audi“ į krantą neištraukė, nes neturėjo tam reikalingos gervės. Vis dėl to suradus tinkamą įrangą, tą patį vakarą automobilis buvo ištrauktas iš vandens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.